Fontos segítség

2024.03.22. 09:55

Köszönetet mondtak az orosházi véradóknak

A véradók segítő hozzáállását köszönték meg pénteken az orosházi polgármesteri hivatalban. A Békés Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ és Dávid Zoltán polgármester ajándékait vehették át.

Csete Ilona

– A legnagyobb kincs, amit egy ember a másikért megtehet, adhat, az a saját vére. Önzetlenségüket bizonyítják minden alkalommal a véradók, amikor a karjukat nyújtják. Nem lehetünk ezért elég hálásak – így fogalmazott köszöntőjében Dávid Zoltán, amikor találkozott a véradókkal.

Dávid Zoltán és a véradók
Dávid Zoltán megköszönte a véradók segítségét. Fotó: Csete Ilona

A Békés Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ évente 2 alkalommal szervez véradást a vármegye különböző településein. A helyszíneik között szerepelt Orosháza is, akkor 31 fő adott vért.  Szokásukhoz híven minden véradónak adnak egy tartós élelmiszercsomagot, hogy meghálálják önzetlenségüket, valamint további véradásra buzdítsák őket. Orosháza fényképes albumát pedig a városvezető adta át  a csomag mellé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában