Jelentkezés

2024.03.05. 11:31

JóPálya: vetélkedőt hirdettek hatodik-hetedik osztályosoknak

Pályaválasztással, továbbtanulással kapcsolatos vetélkedőt hirdetett hatodik-hetedik osztályos tanulóknak a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Licska Balázs

A Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával megvalósuló programmal azt érnék el, hogy a diákok önállóan is megismerkedhessenek a szakmák világával, szélesítsék látókörüket, és minél tájékozottabbak legyenek a szakmatanulási lehetőségek terén.

jópálya, vetélkedő, iparkamara, hatodikos, hetedikes
Hatodikos, hetedikes diákok jelentkezését várják. Illusztráció: MW

A JóPálya – és a Tiéd?! Facebook-oldalon a részletekkel kapcsolatban megosztották: a vetélkedőre március 14-ig lehet jelentkezni. A fiataloknak az első fordulóban azt kell ismertetniük egy 60 másodperces videóban, hogy mi jut eszükbe a pályaválasztásról. A második fordulóban 16 szakmából, mint például a bádogos, a színház- és rendezvénytechnikus vagy éppen a szociális ápoló és gondozó kell egyet választani, majd azt bemutatni a csapat szemüvegén keresztül egy lapbook formájában. A harmadik, immár személyes fordulóba a tíz legtöbb pontot elérő csapat jut be.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában