Támogatás

2024.03.09. 21:00

A dévaványaiak ingyen kaphatnak ledes izzókat

A dévaványai önkormányzat és a CYEB Kft. ingyenes LED izzócsere programot hirdet minden háztartás számára. A lakosoknak március 31-ig van lehetőségük a regisztrációra.

Dinya Magdolna

Az ingyenes LED izzókra minden lakos jogosult, akinek a nevén villanyszámla van, de napelemes rendszerrel nem rendelkezik. A program a regisztrációkor megadott adatok alapján számolja ki, hogy ki hány darab izzóra jogosult. A regisztrációt követően április-május hónapban megtörténik az adatok feldolgozása, a LED-ek beszerzése és leszállítása. Az igényelt izzókat várhatóan a városházán vehetik majd át. A cseréhez a használt hagyományos izzók leadására nincs szükség – olvasható a város weboldalán.

Electric,Led,Lightbulb,Change,In,Light,At,Home
Költséghatékony ledes izzókat biztosítanak. Fotó: Shuttersock

Fontos, hogy a jelentkezéskor mindenki saját, használatban levő e-mail címet adjon meg, mert a regisztrációt követően a címre küldött e-mail üzeneten keresztül szükséges a jelentkezést megerősíteni, melyre 5 nap áll rendelkezésre, illetve a CYEB munkatársai az átvétel időpontjáról és mikéntjéről szintén a megadott e-mail címre küldenek értesítést.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában