Önkormányzati választás

2024.03.07. 18:54

Bemutatkoztak a Fidesz-KDNP jelöltjei Eleken

Szelezsán György lesz a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje. Csapatának tagjai és egyben képviselőjelöltjei Gémes Péterné, László Erzsébet, Purecse Brigitta, Turóczy András, Botás László és Sztezsán Attila.

Vásári Erzsébet

Eleken is bemutatkoztak a Fidesz-KDNP polgármester- és képviselő-jelöltjei – adta hírül Facebook-oldalán dr. Kovács József országgyűlési képviselő. Hangsúlyozta: teljes szívvel támogatja Szelezsán Györgyöt és a csapatát a júniusi önkormányzati választáson, hiszen ők olyan lelkes és elhivatott emberek, akik mindannyian elkötelezettek Elek városa iránt.

elek, fidesz, kdnp, jelöltek, önkormányzati, választás, szelezsán györgy
Gémes Péterné, László Erzsébet, Purecse Brigitta, Szelezsán György, Turóczy András, Botás László és Sztezsán Attila. Fotó: Szelezsán György Facebook-oldala

Szelezsán György úgy fogalmazott: készen állnak arra, hogy a következő öt évben is folytassák a 2019-ben elkezdett városépítő munkát, közösségük szolgálatát. Kiemelte: hálás dr. Kovács József, az eleki Fidesz-csoport, a párt megyei választmánya, valamint a KDNP eleki alapszervezetének bizalmáért, és nagyon szívesen dolgozik tovább Elekért és lakosságáért ugyanazzal az alázattal és elszántsággal, mint ahogyan eddig tette.

A Fidesz és a KDNP által támogatott képviselőjelöltek Eleken: Gémes Péterné, László Erzsébet, Purecse Brigitta, Turóczy András, Botás László és Sztezsán Attila. A választási programjukat a jelöltek hamarosan ismertetik.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában