Intézményvezető

2024.03.30. 11:13

Barna Attila maradt az Eleki Naplemente Idősek Otthonának vezetője

Újabb öt éves időtartamra bízták meg Barna Attilát a Naplemente Idősek Otthona vezetésével Eleken. A régi-új vezető 2019 óta van az intézmény élén, munkáját a dolgozók és a lakók felé is empátia és kiváló szakmai tudás jellemzi.

Vásári Erzsébet

Képalá: Barna Attilának Szelezsán György gratulált elsőként

Forrás: Szelezsán György Facebook-oldala

Továbbra is Barna Attila a Naplemente Idősek Otthona vezetője, akinek a napokban elsőként gratulálhattam – adta hírül Facebook-oldalán Szelezsán György polgármester. Ismertette: a márciusi képviselő-testületi ülésen egyhangú szavazással biztosították támogatásunkról az intézményvezetőt és nevezték ki újabb 5 éves időtartamra.

Barna Attila 2019. február 1. napjától az intézmény vezetője, akinek vezetői kinevezése a Naplemente Idősek Otthona alapítói okirata alapján 5 évig, azaz 2024. január 31. napjáig szólt. Az alapító okirat kimondja, hogy az intézmény vezetőjét Elek Város Önkormányzata Képviselő-testülete nevezi ki nyilvános pályázati eljárás útján. Az intézményvezetői pályázatot a jogszabályoknak megfelelően írták ki és bírálták el – tette hozzá a polgármester.

Végül Szelezsán György hangsúlyozta: hálás Barna Attilának az otthon lakói és dolgozói felé mutatott empatikus és kiváló szakmai munkájáért, valamint jó egészséget és további szakmai sikereket kíván neki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában