Kereskedelem

2024.02.07. 16:19

Végleg bezár szombaton a Százas ABC Békéscsabán

Már az üzletnél is olvasható, hogy február 10-én, szombaton nyit ki utoljára a Százas ABC Békéscsabán, az Andrássy úton. Spar nyit a helyén április 11-én.

Nyemcsok László

Megszűnik a város központi boltja

Fotó: Bencsik Ádam

 Tyetyák Magdolna, az üzletet működtető Élésker Kft. ügyvezetője megkeresésünkre elmondta, szombaton 15 óráig a teljes árukörrel várják a vásárlókat, de természetesen előfordulhat, hogy egy-egy fajta termékből nem lesz akkora választék, mint eddig.

– A készletet átszállítjuk majd más üzleteinkbe, hiszen az Élésker továbbra is jelen lesz Békéscsabán is üzletekkel, a Lencsésin a Fényes ABC-vel, a Mazán László utcai Jamina ABC-vel és a Táncsics utcai raktáráruházzal – hangsúlyozta Tyetyák Magdolna. – Az Andrássy úti Százasnál az átadás-átvétel az új bérlővel február 15-én zárul le.    

Maczelka Márk, a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. kommunikációs vezetője érdeklődésünkre korábban elmondta, április 11-én Békéscsabán, az Andrássy út 3-5. szám alatt egy Spar-szupermarket nyílik terveik szerint, tovább erősítve részükről a lakosság ellátásbiztonságát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában