Közgyűlés

2024.02.23. 12:15

Szövetség Békéscsabáért: ezekkel a kérdésekkel eddig is foglalkozni kellett volna

A Szövetség Békéscsabáért-frakció (Miklós Attila, Fülöp Csaba) pénteken sajtótájékoztatón értékelte a csütörtöki városi közgyűlést.

Licska Balázs

A Szövetség Békéscsabáért-frakció nevében Miklós Attila és Fülöp Csaba értékelt. Fotó: Licska Balázs

Miklós Attila szerint választási költségvetést fogadott el a városi közgyűlés. Biztos alapokról indulhat az önkormányzat, és sok új tétel került be a büdzsébe, amelyek jóléti intézkedésekre, fejlesztésekre adnak lehetőséget. Ezekkel egyet lehet érteni, szerinte viszont ezekkel a kérdésekkel korábban is foglalkozni kellett volna, nem csak most, az önkormányzati választás előtt pár hónappal.

Fülöp Csaba elmondta, hogy a büdzsé főösszege 28,4 milliárd forint, ebből a működési főösszeg 19,6 milliárd forint, tehát erősödik a költségvetés működési jellege. Úgy véli, az előző, sikeres év után volt lehetőség arra, hogy egy stabil, biztonságos büdzsét alkossanak, amelyben nincs túl nagy kockázat, és amely módot ad a mikrokörnyezetet érintő beruházásokra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában