Egészségügy

2024.02.23. 13:52

Nem igaz a hír: változatlanul működik a sürgősségi Orosházán

Semmilyen változás nincs, továbbra is ellátják a betegeket az Orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet Sürgősségi Betegellátó Osztályán – szögezte le közleményében az orosházi kórház.

Csete Ilona

„A hvg.hu listázta a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) honlapján megjelent kijelölő határozatokat. Ebben a felsorolásban szerepel az Orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet is, azonban a hírportálon megjelent, a határozatból kiragadott részlet félreértésre adhat okot. Az orosházi kórházban a különböző internetes fórumokon megjelent híresztelésekkel ellentétben nem szűnik meg a Sürgősségi Betegellátó Osztály (SBO), változatlanul 0-24 órában működik tovább a betegellátás” – olvasható a kórház közleményében. 

sürgősségi, betegek, ellátás
Továbbra is ellátják a betegeket az Orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet Sürgősségi Betegellátó Osztályán Fotó: Orosházi Dr. László Elek Kórház

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában