Ellenőrzés

2024.02.22. 11:29

Sikeres volt az eleki fejlesztések ellenőrzése

Óvodaépítési proektet és közfoglalkoztatási programot is ellenőriztek Eleken. Az önkormányzat sikeresen vizsgázott ezúttal is a fejlesztések területén.

Vásári Erzsébet

Az egyeztetésekről és a háttérmunkákról szólt a szerdai nap az eleki önkormányzatnál

Forrás: Szelezsán György Facebook-oldala

Sikeres ellenőrzéseken vagyunk túl – adta hírül a napokban Facebook-oldalán Szelezsán György, Elek polgármestere. Részletezte: a szerda ügyfélmentes nap a városházán, de ilyenkor sem áll meg az élet. Vezetői egyeztetések sora követi egymást, amelyeken megbeszélik az aktuális megoldásra váró feladatokat, illetve a kollégák ezen a napon is végzik a város, az intézmények és a nemzetiségi önkormányzatok zökkenőmentes működéséhez szükséges, rendkívül fontos háttérmunkálatokat.

Szelezsán György, egyeztetés
Az egyeztetésekről és a háttérmunkákról szólt a szerdai nap az eleki önkormányzatnál
Forrás: Szelezsán György Facebook-oldala

A polgármestertől megtudtuk, hogy az utóbbi napokban két rendkívül széleskörű és átfogó ellenőrzésen is átestek, melyeket szerdán értékeltek ki a kollégáival. A Magyar Államkincstár és a Belügyminisztérium részéről, a nem olyan rég befejezett óvodaépítési projektet és a közfoglalkoztatási programot is ellenőrizték, és büszkén tájékoztatott arról, hogy mindent rendben találtak a több iratszekrény terjedelmű dokumentum átvizsgálása, és a helyszíni ellenőrzések alkalmával egyaránt.

Szelezsán György hangsúlyozta: ismét bebizonyosodott, hogy az intézményeiknél és a városházán is lelkiismeretes, jó szakemberek végzik a dolgukat nap, mint nap, sokszor láthatatlanul. Egy jó csapat dolgozik tehát a háttérben annak érdekében, hogy Eleken a lehető legjobban menjenek a dolgok.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában