Ünnepség

2024.02.25. 16:47

Kettős jubileumra készül a csabai középiskola

Hetven- és húszéves jubileumot egyaránt ünnepel idén a Keri, azaz a BSZC Zwack József Technikum és Szakképző Iskola.

Licska Balázs

Herczeg Tamás Eke Ibolyával és Horváth-Gazsó Adrienn-nel beszélgetett a programokról. Fotó: Herczeg Tamás Facebook-oldala

A mostani a 70. tanév a BSZC Zwack József Technikum és Szakképző Iskola életében. 2024-hez kapcsolódik egy további évforduló is, mivel február 29-én lesz húsz éve, hogy felvette a Keri Zwack József nevét – ismertette Herczeg Tamás országgyűlési képviselő. A Facebook-oldalán azt írta, hogy a jubileumokhoz kapcsolódó programokról beszélgetett a minap Eke Ibolya igazgatóval és Horváth-Gazsó Adrienn művésztanárral.

A találkozón szóba került, hogy a középiskola vezetése az évfordulók alkalmából február 29-én délelőtt ünnepséget szervez, délután pedig az öregdiákok találkoznak. Az események szervezésével párhuzamosan készítenek egy digitális könyvet, amely az intézmény történetét, korábbi rendezvények fotóit, valamint ballagási tablókat is bemutat majd.

A következő hónapban újabb jelentős rendezvénynek ad otthon a Keri, amelynek szintén folynak az előkészületei. A pék és cukrász tanulók számára meghirdetett Szakma Kiváló Tanulója Verseny országos döntőjének ugyanis a békéscsabai középiskola ad otthont.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában