Összefoglaló

2024.02.11. 09:23

Ezt néztétek, hallgattátok ezen a héten

A hét zárásaként mutatjuk a legnézettebb heti videóinkat, leghallgatottabb podcastjainkat.

Beol.hu

Forrás: Shutterstock/ illusztráció

A békéscsabai Lencsési Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában télbúcsúztató szalmabáb égetést rendeztek pénteken délelőtt, felléptek a Hétpróbás Néptánciskola növendékei.

Egy félidőn át nagyszerűen tartotta magát a Tappe-Békéscsabai Előre Női KSE, a Bajnokok Ligájában edződő Győri Audi ETO KC ellen csütörtökön este, ám a szünet után rákapcsolt a vendégcsapat és papírforma-győzelmet aratott az NB I.-es kézilabda-bajnokság 14. fordulójában.

Gepida kori, 5-6. századból származó, földbe mélyített lakóházat tártak fel a napokban gyulai paradicsomi részén, a Temesvári út közelében. Az ásatás során egyéb leletek is a felszínre kerültek.

Olasz hetet rendeznek ezekben a napokban Gyula Város Egyesített Óvodája Tagintézménye Béke Sugárúti Óvoda Micimaci csoportjában. A gyerekek csütörtökön pizzát sütöttek, de a további programok részeként megismerkedtek a gazdag itáliai kultúra számos érdekességével is.

Kisbíró dobolta ki szerdán a békéscsabai piacon, mire érdemes figyelni, ha nem akarunk internetes csalás áldozataivá válni. A rendőrség felkérésére Lischka Gábor vőfély, hagyományőrző betyár "hangoskodott", mire a vásárlók megálltak, meghallgatták, sőt videózták is a vicces, tanulságos rigmusokat.

Idén már nyolc éve lesz, hogy tagja a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club edzői csapatának. Ahogy a klubja ismertetőjében írják: „Fő profilja az utánpótlás, gyermek korosztály nevelése és képzése”. A Kölyökből Atléta Program keretén belül edzői csapatával a kisgyermekek számára kínál rendkívül szórakoztató edzéseket a Kopp Békéscsabai Atlétikai Clubnál. Benkő Balázst, a csabai atléták utánpótlás szakágvezetőjét Gajdács Pál kérdezte.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában