Streaming

2024.02.18. 07:21

Ezeket a filmeket hozza el nemsokára a Netflix – videóval

Nem tudod, hogy mit nézel majd, ha végetért a kedvenc sorozatod? Ez a cikk neked készült.

Dinya Magdolna

A Netflix a világ egyik legnagyobb streamingszolgáltatója.

Fotó: Illusztrácó: Shutterstock

Ajánlunk néhány aktuális filmet és sorozatot, amelyek még februárban vagy március elején elérhetőek lesznek a Netflix felületén.

Damsel – A hercegnő és a sárkány

Millie Bobby Brown újabb Netflix-produkciója, amiben egy csapdába csalt, egy ősi adósság lerovása fejében áldozatként felajánlott hercegnőt, Damselt alakíthatja, akinek túl kell valahogyan élnie az emberevő sárkány barlangjában.

Az ablakomon át: téged nézlek

Az első rész nem várt óriási sikere nyomán trilógiává bővült romantikus film utolsó felvonása pontosan ott veszi fel a fonalat, ahol a „Tengeren túl” című második fejezet letette. 

Az űrhajós

 A Jaroslav Kalfař 2017-es regénye alapján készülő sci-fiben a földi múltja elől menekülő űrhajós, Jakub (Adam Sandler) űrbéli utazásának lehetünk szemtanúi, akit egy olyan expedícióra küldenek a naprendszer egy távoli pontjára, amire emberfia nem mert vállalkozni, kivéve őt. A küldetés során azonban összeakad egy különös lénnyel is, kettejük között pedig egy egészen érdekes kapcsolat bontakozik ki.

Avatár: az utolsó léghajlító

A föld négy népe valaha összhangban élt egymással, élükön az Avatárral, a négy elem mesterével, aki gondoskodott a békéről. De minden megváltozott, amikor a Tűz Népe megtámadta és kiirtotta a Levegő Nomádjait – ez volt a tűzhajlítók első lépése a világuralom felé.

A Jel

Ebben a német sorozatban Paula egy tudós a Nemzetközi Űrállomás fedélzetén. Nyomtalanul eltűnik a családjához hazafelé tartó járaton, és egy olyan rejtélyt hagy Svenre és a lányára, amely az egész Földet megrázhatja. Odafent, az űr mélyén Paula ugyanis hihetetlen felfedezést tett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában