Visszatekintő

2024.02.04. 16:58

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu

Forrás: Shutterstock/ illusztráció

Felháborítónak nevezte Szarvas Péter polgármester, hogy egyes autósok a szabályokra fittyet hányva a Dózsa György úton felállnak a zöldfelületekre, és ezzel tönkre is teszik azt.

Elhunyt dr. Rákos Ferenc címzetes főorvos, Szeghalom korábbi háziorvosa.

Dominikán pihent Hevesi Tamás és felesége. Egy csodálatos és tartalmas utazás után újra itthon van a gyulai születésű énekes.

Szeretem szúrkálni a nőket - írta legújabb videója mellé az instagrammon a csabai származású énekes.

Az adventi sztrájk után ismét kétnapos munkabeszüntetést hirdetett január 28-ára és 29-ére, vasárnapra és hétfőre a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet a Volánbusznál. Békésben is több járat kimaradhat.

A koronavírussal kapcsolatos, most lezárult kutatás adatai lehetővé teszik a fertőzés okozta krónikus, súlyos állapotok kialakulásának előrejelzését - tájékoztatta a Pécsi Tudományegyetem (PTE) az MTI-t.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában