Köszöntés

2024.02.10. 17:59

Év vállalkozása-díjat is átadtak a kondorosi fogadáson

A gazdasági élet meghatározó szereplőit köszöntötték a napokban a kondorosi művelődési házban, elismeréseket is átadtak.

Nyemcsok László

Vállalkozókat hívott meg a fogadásra a kondorosi önkormányzat

A rendezvény Skorka László és dr. Klebniczki György zenei előadásával kezdődött, majd Ribárszki Péter, a város polgármestere a 2023-as évet értékelte.

A polgármester megköszönte a vállalkozóknak és vállalkozásoknak, hogy munkát és megélhetést biztosítanak a kondorosi családoknak, valamint, hogy szolgáltatásokat nyújtanak, javakat teremtenek. Ezek nélkül nem épülhetne, szépülhetne Kondoros.

A fogadáson elismeréseket is átadtak, hiszen az önkormányzat fontosnak tartja, hogy díjazza azon vállalkozásokat, melyek az adott szakterületen kiemelkedően eredményes, elkötelezett, hosszútávú tevékenységet folytatnak vagy folytattak. Több mint három évtizeden át végzett vállalkozói, szolgáltatói tevékenységéért elismerésben részesült a Zöld Autó Kft. Első alkalommal Év vállalkozása-díjat is odaítéltek, a Lak-Alarm Kft.-re esett a választás.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában