Mezőberény

2024.02.26. 09:42

Csoportos hangfürdő, természetes módszerek az egészségért

Természetes módszerekkel miként segíthetjük egészségünk fenntartását, az öngyógyító folyamatokat, ezt mutatta be és erről beszélt három helyi szakember a napokban a mezőberényi Orlai házban megtartott egészségmegőrző napon.

Papp Gábor

Számos érdekes információ hangzott el a programon

Fotó: Orlai Ház

A résztvevők megismerkedhettek a gyógyító hatású hangrezgésekkel, a fülakupunktúrával, a biorezonanciás állapotfelméréssel és kezelési lehetőségekkel, az ízületi gyulladások megelőzésével – írja Facebook-oldalán az Orlai ház. A rendezvény csoportos hangfürdővel kezdődött. Az eseményen részt vett Gulyás Tímea, természetgyógyász, fülakupunktúrás addiktológus, tibeti hangtál és hangfürdő vezető, hangrezgéses energetikai kezelő, scio biofeedback terapeuta, valamint Kroyter Alexander jógapszichológia és védikus életmód mentor, jógapszichoterápia és életmód tanácsadó, scio biofeedback terapeuta, illetve Beinschrodt Ádám mozgásszervi manuálterapeuta.

Orlai Ház, Mezőberény, természetes módszerek, egészség
Számos érdekes információ hangzott el a programon
Fotó: Orlai Ház

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában