KHESZ

2024.02.21. 12:51

Áttekintették a horgászkártyával kapcsolatos aktualitásokat

A Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége (KHESZ) a napokban a központi ügyviteli irodaházának nagytermében ismét nyílt napot szervezett a kötelékébe tartozó tagegyesületi vezetők részére, melynek fő tárgya ezúttal a Magyar Horgászkártyával kapcsolatos aktualitások és a HORINFO szakrendszer fejlesztése volt – írja honlapján a Magyar Országos Horgász Szövetség.

Papp Gábor

A programon Csizmár Erika, az Országos Horgászszervezeti Szolgáltató Központ igazgatója köszöntötte a megjelenteket, majd a jelenlévők interaktív előadást hallgathattak meg a 2024-es évet érintő fontosabb információkról, újdonságokról, a további fejlesztési tervekről és a gyakran ismételt kérdésekről. 

Újra átbeszélésre került a horgászkártya célja, a kártya díjának felhasználása. A horgászvezetők megismerkedtek a MOHOSZ szervezeti rendszerének felépítésével és az általa vállalt közfeladatokkal, megvitatásra kerültek a horgászvizsga-dokumentumok elfogadhatóságának változásai, továbbá a súlyos fogyatékkal élők állami jegyeinek kiadásával kapcsolatos aktualitások. 

Kiemelt figyelmet kapott továbbá a MOHOSZ pályázati rendszere, a pályázati részvétel kérdései. Az előadást követően Martin Krisztián, a Horgászjegy Kft. Központi Ügyfélszolgálati Iroda vezetője bemutatta az új, várhatóan 2024 májusától már teljes mértékben a MOHOSZ épületében működő központi ügyfélszolgálat munkáját, elérhetőségét, jelenlegi működési rendszerét is. A programon a tagegyesületek részéről 40 fő vett részt és a résztvevők az elhangzottakat igen hasznosnak értékelték, bíznak a rendszeres konzultáció folytatásában is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában