Egészségügy

2024.02.02. 17:38

Álhírt terjesztett az ellenzéki képviselő: nem szűnik meg a gyermekosztály és a szülészet Orosházán

Nem szűnik meg az orosházi kórház gyermekosztálya és a szülészet – áll abban a közleményben, amit az egészségügyi intézmény tett ki pénteken délután közösségi oldalára.

Beol.hu

Változatlan formában folytatódik az érintett osztályokon a gyógyító munka.

Fotó: Illusztráció: Shuttesrstock

Az intézmény sajtóközleménye szerint szimpla hazugság az a híresztelés, amit dr. Szabó Ervin orosházi önkormányzati képviselő terjeszt közösségi oldalán, akinek állításával ellentétben nem szűnik meg márciustól az Orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet Csecsemő- és Gyermekosztálya és Szülészet Nőgyógyászati Osztálya.

„Különösen sérelmezzük, hogy Szabó Ervin az ügyben nem kereste meg a kórház vezetését, meg sem próbált hiteles információk birtokába jutni” – fogalmaz a kórház a történtekre reagálva. 

„Álhírek terjesztésével nemcsak a kisgyermekes szülőkben, a gyermekvállalás előtt álló édesanyákban és édesapákban kelt bizonytalanságot, hanem kórházunk nyugodt feladatellátását is megnehezíti. Csörögnek a telefonok, mi pedig folyamatosan cáfoljuk a képviselő úr által terjesztett hazugságokat!
Tisztelettel kérjük képviselő urat, hogy fejezze be kórházunk lejáratását és tevékenységével valóban intézményünk működését támogassa. A kórház nem politikai színpad. Mi a gyógyításra esküdtünk fel, folyamatosan azért dolgozunk, hogy a hozzánk forduló betegek a lehető legjobb ellátásban részesüljenek” – olvasható az Orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet vezetőségének a közleményében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában