Békéscsaba

2024.01.05. 18:56

Újra összejött a nyugdíjas egyesület közössége

Az idén 31. születésnapját ünneplő Békéscsaba Városi Nyugdíjas Egyesület, ahogy eddig minden évben, idén is megtartotta batyus buliját, mely ezúttal a vízkereszt előtti napra, január 5-re esett.

Gyemendi Réka

Fotó: Bencsik Adam

 

Ahogy Párzsa László, az egyesület alelnöke elmondta, minden második héten, azaz minden páratlan héten rendeznek valamilyen programot, a közbeeső heteken pedig az Arany Évek Klub szervez eseményeket. Az egyesület és a klub közötti megállapodásnak köszönhetően a nyugdíjasok szabadon válogathatnak a különböző rendezvények között. 

Az alelnök arról is beszélt, egyesületük évente körülbelül 26 programot szervez a megyében. A batyus bulin természetesen mindig van élőzene, szabad beszélgetés, illetve ekkor üdvözlik a közösséget és mutatják be számukra a soron következő programokat, ismertetik legfontosabb információkat. 

A pénteki rendezvényt és a közösség életét azonban most egy sajnálatos esemény árnyékolja be. Kölesné Vandra Éva, az egyesület elnöke a közelmúltban otthonában balesetet szenvedett, emiatt jelenleg is kórházban ápolják. Az alelnök elmondta, ez rányomja a bélyegét a rendezvényre, azonban mégsem szerették volna, ha elmarad. Ahogy fogalmazott, egyrészt azért, mert az elnök asszonnyal közösen vállalták a programot, másrészt pedig azért, mert ő is szeretné, ha a távollétében is változatlanul követné az egyesület a korábbi elképzeléseit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában