Szeberényi tér

2024.01.06. 15:47

Megszüntetnék a sártengert a csabai evangélikus gimnázium előtt

Megoldás születhet a Szeberényi tér környékén jelentkező közlekedési, parkolási problémákra – írta Facebook-oldalán Paláncz György tanácsnok, önkormányzati képviselő.

Licska Balázs

Paláncz György és dr. Kvaszné Marik Zsuzsanna egyeztetett a parkolás kapcsán. Fotó: Paláncz György Facebook-oldala

Mint ismertette, a felmerült problémákról beszélt a minap az evangélikus gimnázium előtt az intézmény szülői munkaközösségét vezető dr. Kvaszné Marik Zsuzsannával. Elmondta: a megoldás érdekében közel két éve megindította a tervezési munkát, de a kivitelezéshez szükséges teljes körű dokumentáció – főként engedélyeztetési gondok miatt – egyelőre nem készült el. A városháza tájékoztatása szerint azonban ezek hamarosan rendelkezésre állnak. Hozzátette, hogy ennek alapján rendeződhet többek között a Szeberényi tér parkolása, a terület jelenleg esős időben sártengerré válik. Emellett az evangélikus általános iskola bejáratánál is kulturáltabb körülmények között lehetne a gyerekekre várni.

Paláncz György tanácsnok, önkormányzati képviselő arról ugyancsak írt a közösségi oldalán, hogy felmerült a forgalmi rend esetleges módosításának kérdése is. Amennyiben az erre vonatkozó javaslat megszületik, akkor a megvalósítás előtt mindenképpen egyeztet a helyiekkel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában