Közlekedésbiztonság

2024.01.11. 12:33

Fadöntések miatt lehet teljes útzár Csabaszabadi és Medgyesbodzás között

A forgalombiztonság fenntartása érdekében fakivágási és növényzetgondozási munkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a Csabaszabadi–Medgyesbodzás összekötő út 7,4 kilométeres szakaszán.

Csete Ilona

Forrás: shutterstock

A héten kezdődött munkálatok várhatóan január végéig tartanak, ezalatt a közlekedők sebességkorlátozásra és a fadöntések idejére rövid időszakokra teljes útzárra számíthatnak.

Az út menti fák kivágására azok állapota és az útburkolathoz való közelsége miatt közlekedésbiztonsági szempontok miatt van szükség, továbbá a szakemberek egyéb cserjeirtási és növényzetgondozási munkát is végeznek az érintett szakaszon. A társaság a forgalomkorlátozással és lezárással járó útszakaszok környezetében a sebességkorlátozás betartására és fokozott óvatosságra inti a közlekedőket.

A közlekedőknek érdemes még indulás előtt tájékozódni a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon és ajánlott navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. 

A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a munkákat az ő érdekükben végzik el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában