Orlai ház

2023.12.16. 13:01

Zalatnay Cini és Gergely Róbert adott koncertet Mezőberényben

A magyar popzene két ismert személyisége, Zalatnay Cini és Gergely Róbert adott koncertet pénteken az Orlai házban – erről maga az intézmény számolt be a Facebook-oldalán.

Papp Gábor

Zalatnay Cini

A színpadon a művésznő bejelentette, hogy Soltész Rezső az előző nap megbetegedett, ezért a segítőkész kollégája vállalta, színpadra lép helyette, hogy a mezőberényi közönség ne maradjon zenei élmény nélkül. Az énekesnő 1966-ban vált népszerűvé, a Magyar Televízió táncdalfesztiválján második helyezést ért el a „Hol jár az eszem” című dalával, majd 1967-ben megnyerte a „Nem várok holnapig” című számmal. Mezőberényben a legismertebb dalait adta elő. 

Gergely Róbert

Gergely Róbert színpadra lépve születésnapja alkalmából köszöntötte Zalatnay Cinit, a közönséggel együtt énekelt neki. A művész a magyar popzene örökzöld számaiból énekelt válogatást, továbbá az Emmanuelle-t is előadta. Az ünnepi készülődéshez hozzájárulva Gergely Róbert egy karácsonyi dallal fejezte be műsorát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában