Segítség a kistermelőknek, kézműveseknek

2023.12.08. 11:28

Újra elindult az online karácsonyi vásár Békésben

Immáron második alkalommal nyitja meg digitális kapuit az online kézműves karácsonyi vásár a vármegyei önkormányzat weboldalán.

Gyemendi Réka

A vármegyében élő kistermelők, kézművesek termékeinek értékesítésében segítenek.

Fotó: Gubis Mariann

Békés Vármegye Önkormányzata egyedülálló módon 2020 decemberében – a koronavírus járvány idején – első alkalommal hirdette meg online kézműves karácsonyi vásárát, melynek célja az volt, hogy segítséget nyújtson a megyében dolgozó kistermelőknek és kézműveseknek a nehéz időszakban – ismertette az önkormányzat közleményében.

Fontosnak tartják a vármegyében lévő kistermelők, kézművesek támogatását, ezért Zalai Mihály elnök kezdeményezésére most második alkalommal nyitja meg digitális kapuit az online kézműves karácsonyi vásár az önkormányzat weboldalán. Az elnök véleménye szerint a mai rohanó világban az emberek többsége már online vásárolja meg a karácsonyi ajándékot szerettei számára, ezért is tartja fontosnak ennek a pozitív visszhangot kapó és hasznos eseménynek a folytatását. Bíznak abban, hogy a vásárlók megtalálják az általuk keresett termékeket és a helyi termelők is széles körű vevőbázist alakíthatnak ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában