Turizmus

2023.12.07. 20:33

Rangos kitüntetéssel ismerték el Barna Ádám munkáját

Átadták az idei Kőrösi Csoma Sándor-díjakat a Magyar Zene Háza koncerttermében. A turisztikai szakma legrangosabb állami kitüntetését idén tizenkét szakember vehette át, köztük a Békés vármegyei kötődésű Barna Ádám.

Papp Gábor

Mások mellett nagydíjat vehetett át a Békés vármegyei kötődésű Barna Ádám, az esztergomi 42 étterem séfje

Forrás: BMH

 

– Az idei díjazottak személyén is látszik, hogy a magyar turizmus sok lábon áll, sokak sokféle tapasztalatán, különböző megközelítések egyensúlyán, de leginkább a díjazásra méltó szakemberek munkabírásán – mondta el az ünnepélyes díjátadón Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

A Magyar Turisztikai Ügynökség a Kőrösi Csoma Sándor-díjakkal (Nagydíj, Talentum-díj és Életműdíj) a turisztikai tevékenység irányításában, tervezésében, szervezésében, a nemzetközi turisztikai kapcsolatok, illetve a társadalmi felelősségvállalás terén végzett példamutató és kiemelkedő tevékenységet, életpályát ismeri el.

Mások mellett nagydíjat vehetett át Barna Ádám, az esztergomi 42 étterem séfje innovatív, vidéki gasztronómiai tevékenységéért, a magyar konyha hagyományainak éltetéséért. Barna Ádám komoly Békés vármegyei, mezőberényi, békési és gyulai kötődéssel is bír.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában