Verseny

2023.12.16. 14:47

Országos bajnokok a sámsoni lövész lányok

A fővárosban rendezték meg a tehetséggondozó lövészverseny országos döntőjét, ahol a kiváló sportolók, a Békéssámsoni Lövész Szakkör tagjai képviselték településüket és iskolájukat. Domaszéken, újabb országos megmérettetésen is remekeltek.

Csete Ilona

A sámsoni lányokra büszke a település.

A verseny döntőjére több száz induló közül versenyszámonként a legjobban teljesítő 20-20 versenyzőt hívták meg, akik Budapesten, a nemzeti lőtéren mérhették össze tudásukat. Virág Zoltán, a klub vezetője hírportálunknak elmondta, remek eredményeket értek el tanítványai az országos döntőben, akikre méltán büszke. 
A négy békéssámsoni versenyző 2 különböző versenyszámban versenyzett.

Országos versenyeken a legjobbak között vannak. Fotó: Facebook

Eredmények nyíltirányzék 20 lövés - rugós fegyver kategóriában:

2. Holvár Vivien, 7. Mátó Réka, 11. Csala Angelika. 

Nyíltirányzék 20 lövés - gázos fegyver kategóriában: 5. Bukta Noémi, 6. Holvár Vivien, 14. Mátó Réka.

És a legfrissebb hír a békéssámsoni lövészek háza tájáról: általános és középiskolások 2023/2024. tanévi 10 méteres országos bajnokságának a döntőjét rendezték meg Domaszéken. Országos bajnok lett a békéssámsoni általános iskola Holvár Vivien, Nagy Noémi Hédi, Szabó Vanda összeállítású lövész csapata.


– Iskolánkat és településünket 5 versenyző (3 általános iskolás és 2 középiskolás) képviselte a rangos verseny döntőjén – számolt be sikereikről a tréner, Virág Zoltán a közösségi oldalán. 
Eredmények általános iskolás korosztályban: 3. Nagy Noémi Hédi, 5. Holvár Vivien, 6. Szabó Vanda. Csapatban ők 1. helyen végeztek. Középiskolások között, szoros versenyben 46 döntős résztvevővel: 9. Mátó Réka, 11. Bukta Noémi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában