Egészségügy

2023.12.29. 19:31

Nem maradnak háziorvos nélkül az eleki gyerekek

Dr. Pecsenka Gabriella csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvost és dr. Abdul Gafor Faris csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvost, főorvost, a város új gyermek háziorvosait köszöntötte a napokban Szelezsán György, Elek polgármestere.

Vásári Erzsébet

Dr. Pecsenka Gabriella

Forrás: Facebook

Ismertette: korábbi tájékoztatója szerint dr. H. Nagy Katalin nem folytatja tovább a munkáját náluk, január elsejétől más területen, más vármegyében folytatja munkásságát, mert olyan szakmailag is komoly felkérést kapott, amelyre nem tudott nemet mondani.

Szelezsán György hangsúlyozta: az eleki gyermekek gyógyítása és egészsége viszont a jövőben is jó kezekben marad, hiszen két kiváló, és a szakmájában elismert szakorvos látja majd el a gyermek háziorvosi szolgálatot. Az asszisztensi feladatokat a jövőben továbbra is Molitorisz Ildikó végzi majd el.

Dr. Abdul Gafor Faris és Szelezsán György, Elek polgármestere

A polgármester arra kéri a lakosságot, hogy fogadják nagy tisztelettel városuk új szakorvosait, akiknek hálás azért, hogy számos más feladataik mellett az eleki gyermekek is számíthatnak rájuk.

2024. január 1-től az új gyermek háziorvosi rendelési időpontok:

Hétfő 13:30-16:30 Betegrendelés (dr. Abdul Gafor Faris)

Kedd 13:30-16:30 Betegrendelés (dr. Abdul Gafor Faris)

Szerda 07:30-09:00 Betegrendelés (dr. Abdul Gafor Faris)

Csütörtök (2024. január 11.-től) 12:00-16:00 csak tanácsadás és iskolaorvos (dr. Pecsenka Gabriella)

Péntek 13:30-15:30 Betegrendelés (dr. Abdul Gafor Faris)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában