Tájékoztató

2023.12.22. 10:13

Nem folytatja a munkáját Eleken dr. H. Nagy Katalin gyermekgyógyász

Dr. H. Nagy Katalin főorvos, gyermekgyógyász, pulmonológus és diabetológus szakorvos, városunk gyermek háziorvosa sajnos nem folytatja tovább a munkáját nálunk – adta hírül pénteken Szelezsán György polgármester.

Vásári Erzsébet

dr. H. Nagy Katalin gyermekgyógyász

Ismertette: dr. H. Nagy Katalin január elsejétől más területen, más megyében folytatja munkásságát, mert olyan szakmailag is komoly felkérést kapott, amire nem tudott nemet mondani. Szelezsán György hozzátette, a főorvos a sajnálatos tényről november 20-án tájékoztatta. Ezt követően azonnal intézkedéseket tett annak érdekében, hogy új gyermekorvost találjon.

A polgármester örömmel jelentette be, hogy a jövőben sem marad ellátás nélkül a gyermek háziorvosi praxis, az ezzel kapcsolatos egyeztetéseket ugyanis a napokban sikerült lezárni. Utóbbi eredményeként 2024. január 1-től két gyermekgyógyász szakorvos fog felelni az eleki gyermekek gyógyításáért és egészségük megőrzéséért. A pontos rendelési időről és a szakorvosok személyéről karácsony után tájékoztat.

Szelezsán György végül hangsúlyozta: dr. H. Nagy Katalinnak a gyermekek nevében is köszöni a lelkiismeretes munkáját és további jó egészséget és sikereket kíván neki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában