Válogatás

2023.12.25. 18:15

Júniusban is forgott a kamera Békésben - videóval

Csattogtak a fényképezők, „füstöltek” a kamerák: a Beol.hu munkatársai minden fontos eseményen ott voltak. Nézze meg, melyek voltak júniusban a legnézettebb videók!

Beol.hu

Kíváncsi mely videókat nézték meg legtöbben portálunkon? Itt megteheti!

Forrás: shutterstock

Az 51. Országos Elsősegélynyújtó-verseny Békés vármegyei döntőjét rendezték meg idén a Csabagyöngye Kulturális Központban, és négy külső, gyakorlati helyszínen. Az általános iskolások között békéscsabai, szarvasi és gyulai csapatok versengtek, a középiskolásoknál pedig békéscsabai, mezőkovácsházi, gyomaendrődi és orosházi gárdák.

A gyulai önkormányzat mintegy 300 millió forintos pályázati forrás és közel 50 millió forintos önerő segítségével alakított ki gyermek szabadidős élményközpontot a Szent Miklós Parkban található egykori alispáni lakban az épület felújításával.

Júniusban mintegy félezer autócsoda érkezett Békés-Dánfokra, egészen különleges és ritkán láható járműveket láthattak az érdeklődők. A fesztivál részeként díjazták a legszebb járműveket, és a driftelésre is lehetőség nyílt. Az esti programok kezdetén, hat óra után már közel kétezer fős közönség gyűlt össze, hogy lássa, hallja a népszerű előadókat, és ezután is folyamatosan érkeztek az érdeklődők.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában