Békéscsaba

2023.12.20. 16:57

Háromszáz adag székelykáposztát osztottak ki

Háromszáz adag székelykáposztát, mellé pedig friss kenyeret és kalácsot, valamint mandarint és szaloncukrot osztott, illetve meleg teát kínált szerdán Békéscsabán, a Szent István téren a Linamar Hungary Zrt. PPM divíziója, együttműködve a Nádor étteremmel.

Licska Balázs

Székelykáposzta került az ételhordókba

Fotó: Licska Balázs

Bangó Csaba, a Linamar Hungary Zrt. PPM divíziójának gyárigazgatója elmondta, hogy az ételosztás hagyománya immár több mint öt évre nyúlik vissza. Úgy gondolták, hogy a régió egyik legnagyobb munkáltatójaként nemcsak a munkaerőpiac résztvevőit kell támogatniuk megélhetéssel, hanem azokat is, akik ezen kívül rekednek valamilyen okból és módon.

Hozzátette, hogy advent időszakában egyébként is előtérbe kerül a rászorulók megsegítése, és az akcióban örömmel vettek részt a cég munkatársai is. A kezdeményezéssel megcélzott nehéz sorsúakat többek között szociális intézményeken, valamint karitatív szervezeteken keresztül értesítették a lehetőségről, hiszen ők vannak folyamatos kapcsolatban velük.

Bangó Csaba beszélt arról is, hogy a Linamar Hungary Zrt. jótékonysági akciói nem korlátozódnak csak a karácsony előtti időszakra. Hiszen egész évben, folyamatosan támogatnak alapítványokat – például futóversenyt is szerveznek ennek érdekében –, illetve Mikulás apropóján is csomagokat vittek a rászoruló, otthonokban lévő gyermekek, valamint a kórház gyermekosztálya számára.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában