Visszatekintő

2023.12.11. 18:18

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink a múlt héten

Már elkezdődött az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal, de előtte ma ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu

Forrás: Shutterstock/ illusztráció

Számos helyközi buszjáratot érinthet vasárnap és hétfőn a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet által meghirdetett kétnapos sztrájk Békésben. A békéscsabai helyi járatok esetében hétfőn kell számítani kimaradásokra.

Hosszú évek óta jelent problémát Békéscsabán a Szabolcs utca Szarvasi út és Lipták András közötti szakaszának állapota. Egy TOP Plusz pályázat keretében megtörténhet a szakasz felújítása – adta hírül Paláncz György önkormányzati képviselő.

Összeütközött egy személyautó egy mentővel Békéscsabán a Bartók Béla úton csütörtökön délután.

Száz órát töltött el csodajárgánya elkészítésével a békéscsabai Szaszák Ádám vállalkozó, akit sokan csak Szasziként ismernek, szólítanak. Egy 170 lóerős John Deere traktorja elé két, kifaragott lovat fogott be, mellettük télapók hintáznak, az utánfutón pedig két rénszarvas segít húzni a Mikulás szánját.

Szombaton Köröstarcsára, a Szabó Károly Művelődési Házba érkezett Mező Misi, a Magna Cum Laude frontemberének Mesélő című akusztikus zenés estje.

Egy gyermek kerékpár, egy mobiltelefon és egy kulccsomó is a leadott talált tárgyak között szerepel.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában