Vacsora

2023.12.10. 18:09

Elbúcsúztatták az évet az eleki hagyományőrző íjászok

Évzáró vacsorán vendégelte meg az egyesület tagjait Szelezsán György, Elek polgármestere.

Beol.hu

Vacsorán összegezték az évet, jobbra Szelezsán György.

Forrás: Facebook/Szelezsán György

Újabb szervezethez, most a Velek Vezér Hagyományőrző Íjász egyesülethez látogattam el – adta hírül közösségi oldalán Szelezsán György, Elek polgármestere. Mint hangsúlyozta, az egyesület tagjai már hosszú évek óta nagyon szép sikereket érnek el, rendre érmekkel térnek haza, hazai és nemzetközi versenyekről is. Megtisztelő volt regnáló világ, európa és magyar bajnokok sora előtt köszöntőt mondani.

„Az együtteshez sem érkeztem üres kézzel, a tiszteletdíjamból egy évzáró vacsorára vendégeltem meg az egyesület tagjait, illetve a kapcsolataim révén egy szponzort is sikerült a rendkívül sikeres csapat mellé állítanom. A találkozón lehetőségem volt megköszönni a szervezet vezetőjének, Duró Lajos barátomnak és a csapat minden tagjának az egész éves munkáját, a szép eredményeket és azt, hogy jóhírét viszik városunknak hazai és nemzetközi szinten is” – írta a polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában