Hagyomány

2023.12.25. 14:17

A központi kórházban is rendeztek karácsonyi ünnepséget

A gyulai és békéscsabai tagintézménnyel is rendelkező Békés Vármegyei Központi Kórházban évek óta hagyomány a karácsonyt megelőző héten a munkatársaknak rendezett ünnepség. Az idén ismét feldíszített fával, zenével, meghitt karácsonyi műsorral, családias hangulatban ünnepelhettek együtt.

Beol.hu

A gyerekeknek kiosztották a „cipősdoboz” ajándékokat, melyeket az intézmény munkatársai állítottak össze szeretettel. Forrás: Békés Vármegyei Központi Kórház

Mint a kórház honlapján írták, az ünnepség megszervezése minden évben más munkacsoport feladata. Az idei évben a szociális munkások csoportja és segítőik vállalták  a szervezést. 

„Az ünnepi műsor mottója  a „ Szeretet gyógyít”, mely mondat igazságát mindannyian hisszük. A szeretetnek minden nap dolga van a betegágy mellett. Az ünnepi műsorban szereplők, olyan gyerekek, felnőttek, akiknek személyes kötődése van a szervező munkacsoport dolgozóival és kedves szívüknek. A keresztény kultúrában az advent a karácsonyhoz vezető 4 hetet jelenti, mely izgalmakkal teli várakozás, így a csoport is négyféle előadással kedveskedett: Vers, tánc, hangszeres zenei előadás, ének. A műsor után szerény vendéglátás teremtett lehetőséget baráti beszélgetéseknek” – írták az intézmény honlapján.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában