Ünnepi hangulat

2023.12.18. 11:56

A harmadik adventi gyertyát is meggyújtották Eleken

Felragyogott az öröm gyertya lángja is – osztotta meg a lakossággal Szelezsán György, Elek polgármestere. Részletezte: advent harmadik vasárnapján a hagyományoknak megfelelően ünnepélyes keretek között gyújtották meg a városi adventi koszorú harmadik gyertyáját, majd megtartották a Mindeki Karácsonya Városi Ünnepséget.

Vásári Erzsébet

A gyermekek ünnepi műsora Eleken

Forrás: Facebook

Szelezsán György hangsúlyozta, hogy hálás az Eleki Cigány Nemzetiségi Önkormányzatnak, Fazakas Gusztáv plébánosnak, az Eleki Román Általános Iskolának, a Dr. Mester György Általános Iskolának, az Eleki Óvoda és Bölcsődének, az Eleki Román Hagyományőrző Táncegyüttesnek, Szaszák Nikolettnek és Rádai Zsombornak, valamint a vendég művészeknek a színvonalas karácsonyi műsorért. Továbbá a kollégáinak és mindenkinek aki, valamilyen formában részt vett az idei szervezésben. Tudja ugyanis azt, hogy milyen sok szeretettel és törődéssel dolgoztak az idei programokon.

Elárulta: sokan kézműves termékeikkel színesítették a vásárt, és ennek is köszönhető, hogy sokan kilátogattak a rendezvényre és jól érezték magukat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában