Segítség

2023.11.30. 11:23

Téli szünetben is kapnak ebédet a rászoruló gyerekek Békéscsabán

A téli szünet ideje alatt, december 22. és január 7. között minden nap biztosítanak térítésmentesen ételt a hátrányos helyzetű és rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, halmozottan hátrányos helyzetű gyermek részére, amennyiben van rá igény – ismertették az önkormányzat honlapján.

Licska Balázs

Forrás: Shutterstock

Az igénylőknek egy formanyomtatványt kell kitölteniük és eljuttatniuk a városháza szociálpolitikai osztályára. A térítésmentes szünidei gyermekétkeztetést a 18 év alatti, tanulói jogviszonyban álló gyermekek vehetik igénybe, valamint az 5 hónaposnál idősebb gyermekek, akik nem járnak intézménybe.

Az ételeket december 22. és január 7. között munkanapokon 12 és 13 óra között adják ki, a Gyulai út 53-57. alatt, a központi konyhán; a Szabó Pál téri napközi otthonos konyhán; a Madách utcai általános iskolában és a Trefort utcai középiskolai kollégiumi konyhán. Az étel elvitele esetén tiszta, fertőtlenített ételhordóról a gyermekétkeztetést igénybe vevőknek kell gondoskodniuk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában