Hárompróba

2023.11.08. 14:12

Sportos nép a kovácsházi: túráznak, futnak, bringáznak

Már javában koptatja az új kerékpárját, élvezi a jó időt és sokat teker a kovácsházi boldog bringatulajdonos, aki arról az eredményhirdetésről tért haza csillogó kétkerekűvel, amit évről évre meghirdetnek Kovácsházi Hárompróba néven. Idén Béni Zsoltnak kedvezett a szerencse, igaz, tett is érte.

Csete Ilona

Népszerű a sportos kihívás.

Forrás: Facebook

Köztudottan nagy sikere van a városban a sportos felhívásnak. Minden évben megmozgatja a városlakókat a többféle mozgásforma. Csábító a főnyeremény (egy kerékpár) is. De nem csak ez motiválja a mezőkovácsházi, 3 fordulón át jeleskedő amatőr sportolókat. Az utolsó próbatétel a gyalogtúra volt, szép számmal jelentek meg azon is résztvevők (korábban futottak és bringáztak) a Kovácsházi Hárompróba keretében.

Legutóbb, a gyalogtúrán több mint 60 résztvevő vágott neki a körülbelül 10 kilométeres távnak Papp Zoltán vezetésével a Henrik-majorból. Ahogy a végállomás, a Kalocsa Róza Művelődési Központ közösségi oldalán fogalmaztak: az izgalmak csak a visszaérkezés után következtek. Kiderült, hogy a nagy tavaszi hajrának köszönhetően a legaktívabb osztály a 8. B. lett, így ők egy csoportos mozijeggyel gazdagodtak. A nap csúcspontja pedig a sorsolás volt. A Papp Zoltán és családja által felajánlott kerékpár gazdára talált. A szerencse Béni Zsoltnak kedvezett, aki gyalogosból bringára váltva térhetett haza.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában