Kisállatkiállítás

2023.11.14. 15:59

Nem nyúltak mellé a törpe- és óriásnyulakkal sem a kondorosi Lovardában

Felejthetetlen élménnyel gazdagodtak azok, akik a hétvégén ellátogattak a kondorosi Lovarda Rendezvényközpontba, ahol több száz galamb-, díszmadár-, díszbaromfi- és nyúlfajtát láthattak.

Nyemcsok László

Több száz kisállatot tekinthettek meg a kondorosi kiállításon

A rendezvényt a Kondorosi Galamb- és Kisállattenyésztők Egyesülete szervezte. Különösen örömteli volt a szervezők számára, hogy Kondoros szlovákiai testvértelepüléséről, Bősről, és országunk másik szegletéből, Nagyatádról ismét ellátogattak a kisállatbarátok, tenyésztők a rendezvényre.

A nyulakat fokozott érdeklődés övezte

A kisállatok a gyermekek kedvencei is, ezen belül a nyulakat fokozott érdeklődés övezte. Voltak törpék, középtestűek és óriások rex és normál szőrzetben, rajzosak és simák.

A programot vasárnap délután eredményhirdetés és a díjazás zárta, de ezt megelőzően Ribárszki Péter, Kondoros polgármestere Heincz Lászlóval, a Magyar Galamb- és Kisállattenyésztők Országos Szövetségének elnökével ünnepélyes keretek között átadta Péli Györgynek, a kondorosi egyesület tiszteletbeli elnökének a Nagy István agrárminiszter által adományozott Életfa Emlékplakett arany fokozatát.

Ribárszki Péter elmondta, egy rendkívül színvonalasan, sok befektetett munkával megrendezett kiállítást tudhatnak maguk mögött a szervezők.

Péli Györgynek Ribárszki Péter is gratulált

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában