Közélet

2023.11.02. 11:08

Most és a következő szombaton lesz lomtalanítás Békéscsabán

A mostani és a következő szombaton, vagyis november 4-én és 11-én tartanak lomtalanítást Békéscsabán – derült ki a szemétszállító cég, a Tappe Kft. honlapjáról.

Licska Balázs

Forrás: Shutterstock

November 4-én Jaminában, a Kenderföldeken, Mezőmegyeren, Fényesen, Gerlán, a Dobozi út elkerülőn kívüli szakaszán, valamint a Szója és a Meteor utcákban lehet kipakolni a felesleget; míg november 11-én a belvárosban, az első, a második, a harmadik, a negyedik, a hatodik kerületben, Vandháton, a Béke, a Keleti- és a Borjúréti-kertekben, a Kastélyszőlőkben.

Ki lehet tenni ilyenkor bútorokat szétszerelt, mozgatható állapotban; ágyneműket, ruhaneműket zsákokban, dobozokban; matracokat, szőnyegeket. Azt is kérték, hogy a lom legfeljebb 100x100x80 centiméteres, azaz maximum akkora legyen, hogy azt a szakemberek kézzel meg tudják emelni és be tudják helyezni a kukásautóba. Hangsúlyozták: nem lehet kipakolni lomtalanításkor elektromos háztartási eszközöket, gumiabroncsokat, építési törmeléket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában