Ünnepség

2023.11.26. 14:39

Megtartották a gyulai Erkel gimi szalagavatóját - galériával

Megtartották a Gyulai Erkel Ferenc Gimnázium szalagavató ünnepségét szombaton a helyi művelődési központban.

Papp Gábor

Az eseményen műsort adtak a végzősök

Fotó: Kiss Zoltán

Mint azt Zámori Ida intézményvezetőtől megtudtuk, 78 végzős, tizenkettedikes diák öltözékére tűzték fel a szalagot a rendezvényen. A ceremónián köszöntötte a megjelenteket dr. Görgényi Ernő polgármester és Zámori Ida is. Az intézményvezető köszöntőjében felelevenítette az elmúlt négy év több fontos történését.

– A diákhéten tanúsított összefogással most már hisztek abban is, hogy csak egymásba kapaszkodva érhetitek el a sikert. Színes, sokoldalú tevékenységeitek arról győznek meg bennünket, hogy hisztek az alkotás erejében, hogy érdemes a lélekemelő pillanatokért élni – fogalmazott.

Zámori Ida köszönetet mondott a diákok szüleinek, nagyszüleinek, testvéreinek, az utazás során sokszor háttérbe húzódva, de mindig óvó figyelemmel kísérték a végzősöket. 

– Lassan elbúcsúztok osztályfőnökeitektől és tanáraitoktól. Nem fogják már ellenőrizni a jegyeket, a tudásotokat. Ők bíznak bennetek. Hisznek további kitartásotokban, s abban, hogy az elmúlt négy évben átadták tudásukat, felébresztették vágyaitokat, hogy a világot minél jobban megismerjétek. Közeledik a kanyaron túli világ – hangsúlyozta.

Az eseményen műsort adtak a végzősök, illetve a szülőkkel is táncoltak a diákok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában