Magyar Falu Program

2023.11.29. 11:08

Kunágotán jelentette be a politikus: a választókerületi civilek milliókat nyertek

Erdős Norbert, a 4. számú választókerület érintett településeinek a Magyar Falu Programban elnyert civil pályázatairól számolt be a hétvégi, kunágotai látogatásán.

Csete Ilona

Erdős Norbert számolt be a pályázati sikerekről.

Fotó: MW-archív

Kunágotán a szombati focimeccs után Erdő Norbert országgyűlési képviselő arról adott tájékoztatást, hogy a Magyar Falu Programban mely településekről kik azok a civilek, akik sikeresen pályáztak forrásokra. A házigazdákhoz is jó hírekkel érkezett: a Kunágotai Testedző Egyesület pontosan 998 ezer 855 forintot nyert, a helyi polgárőrök közössége pedig 2 millió forintot.

A választókerület többi településének a pályázói az alábbi forrásokból gazdálkodhatnak: a Csanádapácai Előre FC  1 millió 897 ezer 620 forintot, a Gádoros Fejlődéséért Egyesüle 1 millió 790 ezer forintot, a Kardoskúti Főnix Kulturális Egyesület  2 millió forintot, a Kaszaperiek Boldogulásáért Alapítvány 989 ezer forintot, Lőkösháza Turizmusáért Vidékfejlesztő és Hagyományőrző Alapítvány 1  millió 376 ezer forintot, a Községi Sportkör Lőkösháza 1 millió forintot, a Magyarbánhegyesi Football Club 1 millió forintot, Medgyesbodzás Ó-Maros Menti Hagyományőrzők Egyesülete 1 millió forintot, a Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány 2 millió forintot, Medgyesegyháza és Bánkút Mozgáskorlátozottak Egyesülete 2 millió forintot, a Nagykamarási Jóbarátok Vadásztársaság 2  millió forintot, az Értünk-Nagyszénásért Alapítvány 1 millió 500 ezer forintot, a Pusztaföldvári Darvas József Nyugdíjas Egyesület 2  millió forintot, a Pusztaottlaka Fejlődéséért Közhasznú Alapítvány 2 millió forintot nyert. Ez összesen 23 millió 551 ezer 475 forint.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában