Fejlesztés

2023.11.30. 18:40

Korszerűsítették a szarvasi gyakorló iskolát

Háromszázharminc millió forint uniós forrásból korszerűsítették a Gál Ferenc Egyetem gyakorló általános iskoláját a Békés vármegyei Szarvason – közölte az önkormányzat a napokban az MTI-vel.

Vásári Erzsébet

A beszámolóból kiderült, hogy a beruházás öt hónapig tartott, amely idő alatt kicserélték a tetőt, a szigetelését, a padlóburkolatokat, valamint felújították a vizesblokkot, korszerűsítették a fűtésrendszert, és kicserélték a villamos- és informatikai rendszereket. Hozzátették, a fentieken túl tizenhat teremben a digitális eszközparkot is fejlesztették, interaktív táblákat és hatvan oktatási célú tabletet szereztek be.

Mint kiderült: a gyakorlóiskolában az elmúlt kilenc évben csaknem 950 millió forint értékben fejlesztettek. Többek között 2014-ben hőszigetelést, nyílászárócserét és részbeni fűtéskorszerűsítést végeztek, majd 2022-ben 190 millió forint értékben újult meg a gyakorlóóvoda.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában