Balesetveszély

2023.11.30. 10:20

Itt vágnak ki kiszáradt, veszélyessé vált fákat Békéscsabán

Folytatódik decemberben is a kiszáradt, balesetveszélyessé vált fák kivágása Békéscsabán – ismertették a város honlapján. Az 5 centiméternél nagyobb ágakat, törzsrészeket a télen tüzelőanyagként biztosítják a rászorulók számára, míg a gallyakat és az 5 centiméternél kisebb ágakat ledarálják, az aprítékot pedig majd a parkokban használják fel.

Licska Balázs

Gallyazás is várható szerte a városban

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

A közzétett lista szerint több mint száz növényt vágnak ki a következő hetekben az Áchim-lakótelepen, az Aulich utcában, a Bartók Béla és a Békési úton, a Bem utcában, a Bíbic közben, a Boczkó Dániel téren, a Bogárházi sétányon, a Csorba, a Damjanich és a Degré utcában, a Dózsa György úton, az Erdélyi és a Felső-Körös soron, a Forgách, a Földvári, a Gellért és a Gereblyés utcában, a Gyulai úton, a Haán Lajos téren, a Harruckern, a Kassai és a Katona utcában, a Kazinczy-lakótelepen, a Kazinczy, a Kórház, a Kölcsey, a Kőris és a Kun utcában, a Lencsési úton, a Lapos, a Luther, a Máriássy, a Munkácsy, a Nagy Antal és a Németh Lajos utcában, az Orosházi úton, a Pásztor utcában, a Penza-lakótelepen, a Petőfi ligetben, a Vécsey utcában.

Több helyszínen gallyaznak, mégpedig a Május 1. utcában, a Kazinczy-lakótelepi garázssoron, a Lázár utcában és a Lázár utcai játszótéren, az Alkotmány utcai játszótéren, a Penza-lakótelepen, az Andrássy úton, a Szív és a Pozsonyi utcában, a Dózsa és a Kölcsey kereszteződésében, a Pöltenberg és a Szőlő utcában – közölték az önkormányzat honlapján.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában