Kisegítette

2023.11.14. 11:41

Hétköznapi hős a volán mögött: bérletet vett a fiúnak a buszsofőr

Köszönőlevelet küldött a Volánbusznak az a középiskolás fiú, aki rossz bérlettel akart utazni, de a sofőr végül kisegítette.

Beol.hu

Nem hagyta az út szélén a fiút a buszsofőr.

Fotó: Illusztráció/Shutterstock

„Egy szeptemberi délutánon a Szegedről Csongrádra tartó járatunk autóbusz-vezetője, Buza Norbert segített egy középiskolás fiúnak, akit akkor ért meglepetés, amikor érvényesíteni akarta vármegyebérletét, de az Békés vármegyére szólt” – írták a Volánblog oldalon.  

Kollégájuk jelezte neki, hogy azzal sajnos ezen a járaton nem utazhat, mert az ellenőr mindkettőjüket megbünteti. A bérlet figyelmetlenségből szólt rossz megyére, a srác nagyon megijedt. A sofőr leültette és próbálta megnyugtatni, illetve telefonon igyekezett tájékozódni a lehetőségekről. Cserére sajnos nem volt mód, új bérletet kellett vásárolni, de a fiúnál nem volt pénz. A buszsofőr úgy döntött, hogy megveszi neki az új bérletet, hogy rendben hazajusson. A fiú nagyon megörült, többször is megköszönte a jó cselekedetet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában