Pályázati lehetőség

2023.11.17. 08:29

Az alapellátást tervezik fejleszteni Eleken

Pályázati lehetőséggel élnének Eleken az egészségügyi alapellátás fejlesztése érdekében.

Vásári Erzsébet

Folynak az egyeztetések Eleken, jobbra Szelezsán György

Fotó: Facebook

A napi teendők mellett újabb fejlesztések előkészítése is folyamatban van Eleken. Az orvosi rendelőink és a védőnői szolgálat helyzete aggasztó számomra, de eddig nem tudtam megnyugtató megoldást találni ezekre a problémákra – ismertette a napokban Szelezsán György polgármester.

Elárulta, most azonban megnyílt egy pályázati lehetőség, amivel élni szeretnének, ezért szakemberek bevonásával már a tervezési munka is elkezdődött a helyi védettség alatt álló épület megmentése és az egészségügyi alapellátás fejlesztése érdekében.

Szelezsán György tervei szerint a jövőben az orvosi rendelők mellé megújult környezetbe költözne a védőnői szolgálat is, megkönnyítve ezzel a kisgyermekes családok életét, hiszen így ezen szolgáltatás is egy épületen belül lesz megtalálható a házi gyermekorvosi ellátással együtt.

Végül hangsúlyozta, továbbra is folytatni szeretné a négy éve elkezdett munkát, hiszen még rengeteg terv és fejlesztési cél áll előkészítés alatt Eleken.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában