Dekoráció

2023.11.27. 14:57

Adventi köntösbe öltözik Gyula

Több mint félszáz adventhez és karácsonyhoz kapcsolódó dekoráció került ki hétfőn Gyula közterületeire – tájékoztatta hírportálunkat Repisky Dániel, az Erkel Ferenc Nonprofit Kft. közművelődésért felelős ügyvezetője.

Papp Gábor

Fotó: Für Henrik

A szakember elmondta, az installációk kifejezetten kötődnek az ünnepkörhöz, a teljesség igénye nélkül Mikulást, hóembert, rénszarvast, bárányokat és angyalokat ábrázolnak. A közterületekre a korábbi években, illetve az idén készült dekorációkat kerültek ki, amelyek az Erkel Ferenc Nonprofit Kft. dolgozóinak a munkái.

Repisky Dániel kiemelte, az installációkat a város 18 pontjára helyezték ki, a legfrekventáltabb helyekre, így a belváros több pontjára, de újdonságként ebben az évben került belőlük a paradicsomi városrészre, illetve Német- és Románvárosba is. Az ügyvezető tájékoztatást adott arról is, hogy város karácsonyfáit szerdán emelik a helyükre.

FH_7988

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában