Franklin utca

2023.11.28. 13:35

A forgalmas jaminai dűlő kátyúzását is szorgalmazta

Több probléma is felmerült a Franklin utcát a 47-essel összekötő dűlő környezetében, ezek megoldását kezdeményezte most az önkormányzatnál – ismertette Facebook oldalán Opauszki Zoltán városi tanácsnok, jaminai önkormányzati képviselő.

Licska Balázs

Mint írta, egyrészt a vízügyi igazgatóság kezelésében lévő árokban a növényzet elvadult, túlburjánzott, cserjékkel teljesen benőtt. Azt kérte, hogy kezdeményezzék az igazgatóságnál a szerinte teljes mértékben gondozatlan árok rendbe tételét.

Másrészt a Franklin utcát a 47-essel összekötő, egyébként igen forgalmas dűlő állapota erősen leromlott, kikátyúsodott, a kialakult gödrökben a víz megáll, az út nehezen járhatóvá vált. Ezért itt javítást, kátyúzást, szükség szerint gréderezést javasolt.

Harmadrészt a Franklin utcai szociális bérlakások végénél lévő árokban, immár visszatérően, illegálisan helyeztek el hulladékot. Ebben az esetben azt szorgalmazta, hogy vigyék el a szemetet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában