Program

2023.11.09. 10:29

6500 LED-fényforrást vehet át a lakosság Gyulán

A programban 554 háztartás regisztrált sikeresen, amelynek eredményeként közel 6500 LED-fényforrást adnak át térítésmentesen – közölte Facebook oldalán dr. Görgényi Ernő polgármester.

Papp Gábor

Folyamatosan adják át a LED-fényforrásokat a lakosságnak

Fotó: Petróczki Gábor

A lakossági LED-csereprogram keretében érvényesen regisztrált háztartások által igényelt LED-fényforrások átvételére az Erkel Ferenc Művelődési Központ (Művház) I. emelet 101-es termében, november 2-a és 22-a között, munkanapokon 9-től 16 óráig van lehetőség. Az átvételre személyi igazolvány és lakcímkártya, nem személyes átvétel esetén pedig meghatalmazás birtokában van lehetőség.

A polgármester hangsúlyozta, a gyulai önkormányzat kiemelt célkitűzése a gyulai háztartások és családok mindennapjainak könnyebbé tétele. A hagyományos izzók korszerűbb, LED izzókra történő cseréje költségtakarékos megoldás, mely a téli hónapokban különös jelentőséggel bír.

Azok számára, akik ebben a körben nem regisztráltak, de szívesen vennének részt a csereprogramban, hamarosan újabb lehetőséget biztosítanak. Ennek részleteiről többek között dr. Görgényi Ernő Facebook oldalamán, a gyula.hu-n, valamint a különféle helyi hírfelületeken lehet értesülni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában