Aktív közösségek

2023.10.06. 10:48

Újabb színtérrel bővül Békéscsabán a Lencsési Közösségi Ház

Beszámoltak az elmúlt időszakról és megfogalmazták terveiket a napokban a Lencsési Közösségi Házban működő közösségek vezetői.

Licska Balázs

Beszámoltak a közösségek.

Forrás: Facebook

„Rengeteg program, közel félezer állandó klubtag, dicséretes aktivitás” – írta Varga Tamás, Békéscsaba alpolgármestere a Facebook-oldalán, hogy a találkozó után ez a kép erősödött meg benne. Jelezte: eseményekben gazdag, sokszínű hetek, hónapok várnak azokra, akik ellátogatnak a Féja Géza térre.

Az összejövetelen Takács Péter igazgató ismertette egy újabb színtér bevezetésének a részleteit, majd személyesen is megmutatta az érdeklődőknek a Lencsési út 18. szám alatti tízemeletes földszintjén található helyiséget.

Varga Tamás alpolgármester az eseményen köszönetet mondott a nyugdíjasklub és a természetjáró kör leköszönő vezetőinek, Valach Jánosnénak és Zsibrita Máriának, és gratulált az utódoknak, Szabó Zsuzsának és Verbovszky Évának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában