streetfighter nap

2023.10.01. 14:36

Szemkápráztató mutatványok követték egymást Mezőberényben - galériákkal, videóval

Sok ezer érdeklődő előtt, remek hangulatban rendezték meg az immáron tizenhetedik motoros Streetfighter Napot szombaton Mezőberényben, a liget előtti szakaszon.

Papp Gábor

Fotó: Cserven Roland

A Motorosok Baráti Köre Mezőberény és Bátszi Motor közös, már mintegy két évtizede óriási népszerűségnek örvendő programján olyan nagy nevek kápráztatták el a közönséget, mint Angyal Zoli, Szabó Ákos, Dér Gabi, Erdei Balázs, Podani Milán, Négyesi Zsolt, Kötél Pityu, Borbély Kornél, Mókus, Bátor Zoli. A motoros sportemberek ismét nagyot alakítottak, ezúttal sem volt hiány a fizika törvényeit meghazudtoló mutatványokban. 

Szikora András főszervező lapunknak elmondta, a programot a hat éve ilyen módon nem motorozó, de most Mezőberénybe visszatért Csáki Gyula nyitotta egy gumidurrantással. Szabó Ákos pedig a város újratelepítésének 300 évfordulója alkalmából stílszerűen egy 300-ast „rajzolt” a motor gumijával az aszfaltra. A kommentátori szerepet ismét Hadnagy Józsi töltötte be, egészen remek hangulatot teremtve a kiváló zenékhez. A „Motorosok nem csak a motorosokért” jelmondat jegyében 11 és délután 2 óra között 55-en adtak vért.

A napot pedig a köröstarcsai kikötőben a Crockodeal koncertje zárta.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában