Közösen mozogtak

2023.10.24. 16:04

Runfok50 címmel futottak és tekertek Békés-Dánfokon

Runfok50 címmel rendezett programot a napokban a Békési Diákok Atlétikai Clubja (DAC) és a Békési Fiatalokért Egyesület.

Papp Gábor

Sokan csatlakoztak az akcióhoz.

Fotó: Gazsó János/Facebook

Facebook oldalán Kálmán Tibor polgármester kiemelte, futóverseny és kerékpártúra is várta az érdeklődőket a Dánfoki Üdülőközpontban, ahol a Békés50 programsorozat részeként a kikapcsolódni, mozogni vágyókat várta a város két civil, illetve sportszervezete. A Békési Diákok Atlétikai Clubja és a Békési Fiatalokért Egyesület számos közös kezdeményezés után ezúttal több távon is futóversenyt és kerékpártúrát szervezett az érdeklődőknek. 

Mint írta, számára mindkét mozgásforma kedves. A polgármester a vasárnapi eseményen reggel kerékpárral, majd azt követően az 5 kilométeres futótávba is bekapcsolódott.

– Ahogy minden alkalommal, ezúttal is több szervezővel, résztvevővel volt lehetőségem beszélgetni a város életét, terveinket érintő kérdésekben is, amiért mindig nagyon hálás vagyok a hozzám fordulóknak. Úgy sportesemény, mint közösségi alkalom szempontjából egy nagyszerű napért mondhatok ismét köszönetet a szervezőknek, résztvevőknek egyaránt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában