Program

2023.10.13. 11:13

Elindultak az egynapos bringás osztálykirándulások Békéscsabán

Elindultak az egynapos kerékpáros osztálykirándulások Békéscsabán – ismertették a Visit Békéscsaba közösségi oldalán.

Licska Balázs

A minap magyarhomorogi diákok érkeztek Békéscsabára

Forrás: Facebook

Fotó: Visit Békéscsaba

Emlékeztetettek: nyáron Békési kastélyok címmel szerveztek bringás vándortáborokat, és ezek sikerén felbuzdulva tartanak most egynapos osztálykirándulásokat.

A program keretében a Békéscsabai Turisztikai Egyesület a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetséggel (MAKETUSZ) együttműködve biztosít néhány órás ingyenes kerékpározást felső tagozatos és középiskolás osztályoknak, valamint gyermekközösségeknek. A csoportok számára jó minőségű kerékpárt, sisakot, láthatósági mellényt, defektjavító készletet adnak, kínálva az összeállított útvonalat a lehetséges látnivalók felsorolásával együtt.

Mint fogalmaztak: a cél az, hogy minél több diák tapasztalhassa meg a biciklizés élményét; és két keréken fedezzen fel új, eddig ismeretlen tájegységeket. 

A minap a magyarhomorogi felső tagozatosok érkeztek Békéscsabára. A belvárosban tekertek, majd kikerekeztek a szabadkígyósi Wenckheim-kastélyhoz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában