Fotópályáza

2023.10.20. 09:09

Az állatbarátok kedvenceikkel neveztek

A Megújuló Békés Megyéért Egyesület 2018 óta minden évben, azaz immáron hatodik alkalommal hirdette meg az állatok világnapja alkalmából a fotópályázatot.

Csete Ilona

A kedvencekre sok szavazat érkezett. Fotó: BMH

Majd ötven nevező vett részt a pályázaton. A pályaművek közül Kollár Lilla fényképe kapta a legtöbb szavazatot, akit Váradi Szilvia, majd Kolasovszki Laura követett, különdíjas pedig a negyedik helyen végzett Bíró Emese fényképe lett. Az egyesület többféle kutyaeledelt és apró figyelmességként egy doboz csokoládét, valamint oklevelet adott, illetve ad a nyerteseknek.

A meghirdetett adománygyűjtésük is sikeres volt – számolt be a civilek vezetője, Matuz Ádám. A MezőMancsok Állatvédő Egyesületnek és a Cicafül Egyesület állataiért szervezetek gyűjtést. A tárgyi és pénzbeli felajánlások mellett az egyesület saját költségvetéséből kiegészítve 25-25 ezer forint értékben adományozott a két állatvédő civil szervezetnek kutya- és macskaeledelt.

Az egyesület elnöksége ezúton is arra buzdít mindenkit, hogy akinek lehetősége van rá, támogassa az állatvédőket és szervezeteiket. Értékes és fontos tevékenységeket végeznek, szabadidejükben, erejükön felül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában